Natti C':

Dags att sova gonatt kära blogg läsare!.min dag ha inte varit så bra suttit inne och lyssnat på en låt som är bra fast man blir lite deppig..skriver mer vad som händer imorgon puss och kram!.

Funny dude.. är jag inte det? ;).

QSOanv on Make A Gif, Animated Gifs
Spotify sök efter Bai Bang med Wild,Young and Free Skön låt finns tyvärr inte på youtube <3

MusikGodkväll! idag ha jag inte varit i skolan för jag kunde inte sova igår natt men ialf..jag vaknade kl 10 och åkte till stan för att fixa replokal för jag ska bilda ett band så snart som möjligt. och så få vi hoppas att jag lägger ut lite Musik sen :).

 


79kqMS on Make A Gif, Animated Gifs

yOsz0r on Make A Gif, Animated Gifs


vilat för imorgon.

Cha Hallon nu ha jag vilat lite!.
imorgon blir det skolan lite segt men det ska jag klara..
här ha vi mig och mitt ex http://jokeeer.blogg.se/Skön låt.

Only the best die Young

Cha Hallon!,, jag är lite segt på updatera förlåt mig!.
ha inte varit hemma.  mest för att min vän fyllde år och valborg!.
Helgen ha varit lungt i lördas va jag i danmark och tog mig en rund tur på båten och fira min kära vän.
så va jag i malmö och hade film kväll hos Victor!... och igår va det klart Valborg så vi åkte till Bua som ligger utanför Varberg!.. synd bara att min kompis mådde dåligt. vi skulle tälta ute vid fyren men det blev inte av, så tog vi taxi in till stan istället och vi slösade 515kr på taxi plus allt sprit va slut vi försökte hitta ett ställe att sova allt va stängt!.
värsta av allt va att vi sov på en park inne i Varberg och vi hade tappat tält pinnar när vi va full så det blev sova utan tält och fy sören va kallt det va! på morgonen fick vi nog av det. så vi packa våran saker och ger oss hem åt!.Musik idag blir Bai Bang. av min lärare på skolan.
jag valde denna låten "Only the best die young" för den fick mig att gråta. påminner mig mycket om en nära vän man ha förlorat och alla som lämnar en.

JAG & VICKTORRSS 2.0